Városlakók dzsungele – dekoráld az esküvőd bérelt cserepes szobanövényekkel

with Nincs hozzászólás

Az esküvői dekoráció fogalma szinte teljesen egybefonódott a virágdekorral, és valljuk be, tényleg nehéz elképzelni az ünnepi helyszínt virágok nélkül. Az alapvető elképzelés a kollekció mögött az, hogy tegyünk egy kísérletet arra, hogy a vágott virágok nagy részét lecseréljük bérelhető cserepes növényekre. (Ne izguljatok, a menyasszonyi csokor helyett persze nem fogok egy cserepes páfrányt ajánlani. 🙂 ) Ez a csomag azoknak szól, akik ezzel az elképzeléssel tudnak azonosulni. 🙂 Természetesen senkit nem szeretnék lebeszélni a virágokról, csupán egy alternatív lehetőségként készítettem össze ezt a kollekciót.

Az elmúlt években a közösségi oldalakon egyre több igazi dzsungeles lakásba nyerhetünk bepillantást, az otthonaink egyre zöldebbek a sok szobanövénytől. Ezzel a csomaggal pont ezt az otthonos, megnyugtató légkört szeretnénk az esküvői helyszínekre is bevarázsolni.

fotók: Redwood Wedding Studio

A zöld különböző árnyalataiban pompázó szobanövényekhez igyekeztem különböző textúrájú és anyagú kaspókat válogatni. Az arany szín becsempészésével igazán elegáns hangulatot lehet kölcsönözni még ennek a minimál dekorációnak is. A beton, és kőkerámia mellett műanyag és fém kaspókat is választottam a szortimentbe, szem előtt tartva azt, hogy amikor kibérlitek, és elviszitek a csomagot, azért a súlya sem lényegtelen. Ha csak beton kaspókat választottam volna, valószínűleg nem örült volna egyikünk sem, hogy 50 darab kerül belőle a dobozba, amivel elviszitek a helyszínetekre. 😀

A növényeken túl homokfújt üveg mécsestartók kerültek a csomagba, melyekbe a mécsest is előre bekészítem nektek. Az egységes kép kialakítása fontos volt számomra, így az asztalszámokat félopál plexire írtam meg, s ugyanerre a félopál plexire készítettem el a köszöntőtáblát is. A gyűrt géz futóból ennél a kollekciónál a fehéret választottam, hogy az mégszebben kiemelje az arany és szürke kiegészítőket.

Az alapcsomagot, amiben a vacsoraasztalok és a főasztal dekorációján túl köszöntőtábla és hozzátartozó állvány is van, még tovább bővíthetitek szertartáshelyszínnel is. Az URBAN JUNGLE csomagban ez egy fehér hatszögletes boldogságkaput és függő, valamint virágtartókon álló kaspós növényeket jelent. Festett lenvászon szalvétáinkkal tovább csökkenthetitek az esküvő ökológiai lábnyomát. Ehhez a kollekcióhoz én a homokszín, vagy a sötétzöld szalvétát javaslom. 🙂

Bízom benne, hogy tetszeni fog ez az ötlet! 🙂

Fanni


Ha szeretnéd megnézni a dekorcsomagot, kattints ide:

•URBAN JUNGLE•

Zöld és minimál: kaspós szobanövények, arany kiegészítőkkel. Textúrák gondosan összehangolt találkozása. Ez a csomag letisztult, természetes és elegáns is egyszerre.