csomagok:


•TERRA•

Színes szőnyegek, lengedező nádkalászok, terrakotta cserepek és húsos levelű pozsgások. A TERRA csomag bohó és neutrális, amivel megidézzük egy kicsit Marokkó hangulatát. A meleg tónusok és a földszínek szerelmeseinek kedvezünk.

•BOTANIKA•

Ahogyan megcsillan a kristálytiszta víz a lombikban, amiben csak egy szál zöld növény van. Nem kell sok vágott virág ahhoz, hogy megkapó és hangsúlyos legyen a dekoráció. A kevesebb néha több elve erre a kollekcióra különösen igaz.

•URBAN JUNGLE•

Zöld és minimál: kaspós szobanövények, arany kiegészítőkkel. Textúrák gondosan összehangolt találkozása. Ez a csomag letisztult, természetes és elegáns is egyszerre.

KÖRNYEZETTUDATOS esküvői dekor stílusosan

Mindennapjainkban egyre több lépést teszünk a környezetünk védelme érdekében, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a zöldülésre. Ennek fényében alakítottuk ki bérelhető dekorációs csomagjainkat, amelyek komplett esküvői dekort tartalmaznak.

Az esküvők ökológiai lábnyoma azzal is csökkenthető, ha bérelt, többször használható elemek díszítik az asztalokat, mint például a cserepes növények, pozsgások, vagy a szárított virágokból, nádból készült kompozíciók.

A kollekciók megalkotásakor különösen nagy hangsúlyt fektettünk rá, hogy az egyes stílusok egységesek legyenek, minden bennük található elem illeszkedjen egymáshoz. A célunk az volt, hogy olyan opciót kínáljunk a bérelni vágyóknak, ahol nem kell egyesével, mécsestartónként összeválogatni a teljes dekorációt, s a végső összkép egy tökéletes dekor legyen. Az előkészített dekor kihelyezésével, az asztalok dekorálásával ti magatok is részesei lehettek a dekor elkészítésének, így még nagyobb örömet fog szerezni, ha szép a helyszín, ahol az esküvőtöket ünneplitek.

A környezettudatosság jegyében minden csomaghoz stílusban passzoló lenvászon szalvétát is készítettünk, melyet kiegészítésként tudtok bérelni vendégeitek számára.

Az alapcsomagokban teljes asztaldekorációt és köszöntőtáblát találtok, ezt bővíthetitek egy különleges boldogságkapus dekorral, ami lehet a szertartásotok helyszíne is, vagy akár fotósarokként is funkcionálhat.

fotók: Redwood Wedding Studio


Érdeklődés:


Többet is bejelölhetsz.
Többet is bejelölhetsz.
Kérdéseidre igyekszünk mihamarabb e-mailben válaszolni. Az üzenet elküldésével hozzájárulsz a személyes adataid kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.