Mindennapjainkban egyre több lépést teszünk a környezetünk védelme érdekében, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a zöldülésre. Ennek fényében alakítottuk ki bérelhető teljes dekorációs csomagjainkat. 

Az esküvők ökológiai lábnyoma csökkenthető, ha többször használható elemek díszítik az asztalokat. Gontoltatok már arra, hogy akár szobanövényt is bérelhettek?


Az URBAN JUNGLE koncepciójáról:

Az esküvői dekoráció fogalma szinte egybefonódott a különböző virágkölteményekkel, tényleg nehéz elképzelni az ünnepi helyszínt virágok nélkül. Az alapvető elképzelés a kollekció mögött az, hogy tegyünk egy kísérletet arra, hogy a vágott virág nagy részét lecseréljük bérelhető cserepes növényekre. Ez a csomag azoknak szól, akik ezzel az elképzeléssel tudnak azonosulni. Természetesen senkit sem szeretnénk lebeszélni a virágokról, csak alternatívát nyújtanánk azoknak, akiknek az egy lényeges szempont, hogy ne keletkezzen még komposztálható hulladék sem.

Ebben a csomagban az egyre zöldülő, szobanövényekkel teli lakásokat idézzük meg. Ezzel a kollekcióval az esküvő helyszínén is egy intim, otthoni légkör teremthető.

fotók: Redwood Wedding Studio

Az alapcsomag tartalma:


 • 40 db szobanövény
 • 40 db betonszürke, antracit és arany kaspó vegyesen
 • 10+1 db olivazöld-arany homokfújt üveg mécsestartó (mécsessel együtt)
 • 10+1 db fehér-arany homokfújt üveg mécsestartó (mécsessel együtt)
 • 10 db kalligrafikus asztalszám + 1 db “Főasztal” jelölő félopál plexi, antracitszürke tartóval
 • “Köszöntünk az esküvőnkön!” félopál plexitábla*, fehér fa állvánnyal
 • 13 x 2,5 m fehér géz futó

*Egyéni feliratos táblával is kérhető.

A csomag ára bruttó 130.000 forint.

A csomag tartalmában a változtatás jogát fenntartjuk a meghatározott stílus keretein belül maradva.

Meséljek még róla, mi van a csomagban?

Gondosan összeállított csomagunkban zöld szobanövényeket kínálunk nektek: különböző pálmák, szobai futókák, páfrányok várják, hogy dzsungelesíthessék az esküvőtök helyszínét.

Kerámia, fém és magas minőségű műanyag kaspókat gyűjtöttünk össze, betonszürke, antracit és arany színben, különösen figyelve az összhangra az anyagok, textúrák terén. Az eredmény egy izgalmas és egyben elegáns elegy lett.

Az asztali dekort a fehér gyűrt géz futó, valamint az arannyal kombinált olívazöld és fehér opálos üveg mécsestartók teszik teljessé. A csomag tartalmaz még félopál plexi asztalszámokat és köszöntőtáblát állvánnyal.

A csomagban az asztalokon használt gyűrt gézből plusz 2 darab be van nektek készítve, ami jó lehet a szertartásnál használt asztalra, a sütipulthoz, a vendégkönyv asztalára, vagy bárhova, ahol szükségetek van rá.

Szeretnéd bővíteni?

Stílusban passzoló, homokszínű lenvászon szalvétákat is készítettünk, 40×40 cm méretben. Ezt pluszban 400 ft/db áron tudjátok kérni.

Ha a szertartásotok helyszínét is dekorálnátok, egy különleges boldogságkapus helyszínt raktunk össze nektek, ami később akár fotósarokként is funkcionálhat majd.

Ha a tányérok nyerték el tetszéseteket, bérelhető tányérokért a Marék Műhelyt keressétek.

Bővítsd az alapcsomagot szertartáshelyszín dekorral:


 • 1 db fehér hatszög boldogságkapu
 • 3 db lógatós, kerámia és tengerifű kaspós növény
 • 2 db fa növénytartó, kaspós növénnyel
 • 1 db tengerifű tárolókosár növénnyel

Ezt a kiegészítést +35.000 forintért kérheted.


Az URBAN JUNGLE megfelelő választás lehet, ha minimál, letisztult dekorációt szeretnétek, sok zölddel. A csomagot 80 fős vendéglétszámig terveztük, 10 darab 8 fős asztalra és a főasztalra van optimalizálva. Mivel a dekorációs elemek végső elhelyezése rátok van bízva, így ti alakíthatjátok ki az asztalok pontos képét. Akár kevesebb, vagy több asztalra is megfelelő lehet ez a mennyiségű dekorelem: előbbinél kicsit “dúsabb” lesz a díszítettsége az asztaloknak, míg utóbbinál valamivel szellősebb lesz a végeredmény. Táblaasztalokra és körasztalokra is megfelelő. A szertartásnál használt asztalra is tudtok felhasználni a kaspós növényekből és mécsesekből is.


Érdeklődés:


Többet is bejelölhetsz.
Kérdéseidre igyekszünk mihamarabb e-mailben válaszolni. Az üzenet elküldésével hozzájárulsz a személyes adataid kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.

•TERRA•

Színes szőnyegek, lengedező nádkalászok, terrakotta cserepek és húsos levelű pozsgások…

•BOTANIKA•

Ahogyan megcsillan a kristálytiszta víz a lombikban, amiben csak egy szál zöld van…