MOODY inspiráció – őszi hangulatot vittünk egy régi bérházába

with Nincs hozzászólás

Réz tárgyak, gyertyák, száraz növények, fa – ezek domináltak az installációnkban, amelyet a Brody Studios egyik termében állítottunk fel.

Az ősz beköszöntével általában elhatalmasodik felettünk – a magyar szóval nem megfogalmazható – “hygge”. Ahogy kint egyre borúsabbak a napok, bent annál szívesebben gyújtunk gyertyát, használunk különböző fényeket,  égősorokat, és teremtünk nyugalmat árasztó környezetet magunknak.

Ez a koncepció volt az irányvonal a dekorban is, amelynek kialakításához rögtön rengeteg gyertyát használtunk. A dupla háromszög boldogságkapunk alá egy régi szőnyeg is került, ami “otthonosabbá” tette a teret. A boldogságkaput száraznövényekkel, termésekkel díszítettük a bézs – rozsdavörös – terrakotta – barna színskáláról. Többek között nádkalász, protea, cirok, mákbuga és thuja szerepelt az összeállításban.

Az asztalt a réz kiegészítők tették teljessé, úgy mint a gyertyatartók illetve a névjegykártyáimat tartó gyümölcsöstál. A meleg árnyalatú fémek tökéletesen passzolnak az ősz színvilágához, így bátran használtuk őket. A logónkat egy üveglapra festettük fel.

Ezen az alkalmon debütált legújabb bérelhető kellékünk, a nagy égősoros boldogságkapu, ami akár kiegészítésként, egy másik kapu mellett, akár önmagában is megállja a helyét.

Idén ünnepli az Esküvő Classic Magazin a 10. születésnapját, melynek apropóján rendhagyó esküvői kiállítást és szülinapi bulit szerveztek november elejére a Brody Studiosba.

Egy esős, szombati napon elevenedett meg a magazin: olyan szolgáltatókkal tudtak a menyasszonyok, vőlegények beszélgetni, akik korábban szerepeltek már a lapban. Így kaptunk mi is meghívást a kiállításra, ahol felállítottuk ezt az installációt. 🙂

Bízunk benne, hogy akik eljöttek, hasznos információkkal tértek haza, választ kaptak a kérdéseikre és tudtak inspirációt gyűjteni az esküvőjükhöz.

A csodálatos fényképeket a Let It Fly Studio fotósa, Helmeczi Veronika készítette.