Mezei menyegző, avagy egyszerű és természetes

with Nincs hozzászólás

Az esküvő legfontosabb momentuma maga a szertartás. Itt hangzik el az “igen”, itt kezdődik el közös életetek új fejezete. Nem véletlen, ha úgy érzitek, hogy a ceremónia helyszínét és magát a szertartást is tökéletesnek szeretnétek látni. Olyannak, amilyenek ti vagytok.

A mezei menyegző egyszerre jelent természetközeliséget és egyszerűséget.

Dekoráció

A kültéri szertartások gyakori dekoreleme a boldogságkapu. Mostanában már nem feltétlenül a szó szoros értelmében “kapu”-ként van jelen ez az elem, az esetek döntő többségében inkább a ceremónia hátterét adja és nem feltétlenül halad át alatta a pár. Mi úgy alakítottuk ki dekorelemeinket, hogy néhány modellünk annak is megfeleljen, hogy akár át is lehessen rajta sétálni.

A kapukat úgy készítettük el, hogy össze lehessen hajtogatni, szét lehessen szedni kisebb elemekre, viszont összerakni pofon egyszerű legyen. Szétszedett, összecsukott állapotukban egy táskában elférnek, a súlyuk sem vészes és személyautóval könnyen szállíthatóak. A zsanéros, szárnyas csavaros megoldásokkal pedig tényleg gyerekjáték összeszerelni. A fa keretek rengeteg lehetőséget adnak a további díszítésre: kötött, tűzött virágcsokrokkal, szalagokkal, makramékkal, csipkékkel, textilekkel és papírdíszekkel is nagyon jól mutatnak.

Lehet, hogy sablonszövegnek tűnik, de a lehetőségek tárháza tényleg végtelen. Rengeteg hangulatot ki lehet csalogatni a boldogságkapuinkból, melyek ráadásul több színben (natúr, barna, fehér) elérhetőek. Nézegesd meg a kínálatunkat.

Szertartásvezetés

A szertartásvezetésnél is ugyanez a hitvallásom: egyszerűen és természetesen. A ceremónia egy gyönyörű pillanat, nem szabad, hogy a feszengésről szóljon. Olyan szertartást szeretnék tartani nektek, ami alatt ti is és a vendégeitek is jól érzik magukat. Olvass tovább a szertartásvezetésről itt.

Leave a Reply