Mindennapjainkban egyre több lépést teszünk a környezetünk védelme érdekében, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a zöldülésre. Ennek fényében alakítottuk ki bérelhető teljes dekorációs csomagjainkat. 

Az esküvők ökológiai lábnyoma csökkenthető, ha bérelt, többször használható elemek díszítik az asztalokat, a rengeteg vágott virág helyett pedig kevés zöld növénnyel töltitek meg a vázákat.


A BOTANIKA koncepciójáról:

Ebben a kollekcióban elsősorban a lelkes otthoni szobanövény kertészekre és “crazy plant mama”-kra számítunk, hiszen ez a a koncepció az otthoni növényimádat kapcsán fogalmazódott meg.

Az alap elképzelés szerint a csomagban található apró vázákat, lombikokat és kémcsöveket akár otthonról levágott levelekkel, zöld hajtásokkal is meg lehet tölteni. Ezzel tényleg zero waste lehet a dekorációtok, hiszen az így levágott hajtásokat az esküvő után akár tényleg meg is gyökereztethetitek, ha esetleg még több dísznövényt szeretnétek. Ha ezt nem tudjátok megoldani, nincs otthon, a kertben megfelelő növény, akkor nagyon szívesen beszerezzük nektek a vágott zöldnövényeket.

fotók: Redwood Wedding Studio

Az alapcsomag tartalma:


  • 60 db lombik, váza, üvegcse (átlátszó és zöld)
  • 2 db állványos gömblombik (a főasztalra)
  • 10 + 2 db kémcsöves virágtartó/szaporító állomás
  • 13 x 2,5 m sötétzöld géz futó
  • 22 db üveg mécsestartó – mécsessel bekészítve
  • 11 db fém asztalszámtartó
  • 11 db merített papírra írt asztalszám, botanikai illusztrációval (1-10-ig és a Főasztal)
  • “Köszöntünk az esküvőnkön!” * kalligrafikus fa tábla, táblatartó állvánnyal
  • 3 db nagyobb méretű váza (átlátszó és zöld) a táblatartó lábához
  • vágott zöldnövény, ha azzal együtt szeretnétek kérni

*Egyéni feliratos táblával is kérhető.

A csomag ára bruttó 130.000 forint.

A csomag tartalmában a változtatás jogát fenntartjuk a meghatározott stílus keretein belül maradva.

Meséljek még róla, mi van a csomagban?

Az asztali dekorban az üveg elemek dominálnak: lombikok, kémcsövek, mérőpoharak, különleges formájú vázák, és minimál mécsestartók kerülnek fel az olajzöldre festett géz futóra. Ezzel a füvészkertek üvegházainak hangulatát szerettem volna megidézni.

Az asztalszámokat ebben a kollekcióban merített papírra írtam meg, melyre egy-egy botanikai illusztráció is került. Ezeket a kis jelölőket egy fekete fém tartóval tudjátok majd az asztalra helyezni.

A csomagban megtalálható még egy üdvözlőtábla, fa állvánnyal, valamint az asztalokon használt gyűrt gézből plusz 2 darab is, ami jó lehet a szertartásnál használt asztalra, a sütipulthoz, a vendégkönyv asztalára, vagy bárhova, ahol szükségetek van rá.

Szeretnéd bővíteni?

Stílusban passzoló, olajzöld lenvászon szalvétákat is készítettünk, 40×40 cm méretben. Ezt pluszban 400 ft/db áron tudjátok kérni.

Ha a szertartásotok helyszínét is feldobnátok, egy különleges boldogságkapus dekort ajánlunk, ami később akár fotósarokként is funkcionálhat majd.

Ha a különleges tányérok nyerték el tetszéseteket, bérelhető tányérokért a Marék Műhelyt keressétek.

Bővítsd az alapcsomagot szertartáshelyszín / fotósarok dekorral:


  • 1 db sötétbarna fa boldogságkapu, akasztókkal
  • 8 db függeszthető lombik, váza, kémcső vegyesen
  • 1 db 3×3 m led fényfüggöny – USB-s, power bankről működtethető (a fotókon nincs felrakva a fényfüggöny)

Ezt a kiegészítést + 25.000 forintért kérheted.


A BOTANIKA megfelelő választás lehet, ha a kevesebb több elvét követve szeretnétek dekorálni az esküvőtöket. A csomagot 80 fős vendéglétszámig terveztük, 10 darab 8 fős asztalra és a főasztalra van optimalizálva. Mivel a dekorációs elemek végső elhelyezése rátok van bízva, így ti alakíthatjátok az asztalok díszítettségét. Akár kevesebb, vagy több asztalra is megfelelő lehet ez a mennyiségű dekorelem: előbbinél kicsit “dúsabb” lesz a díszítettsége az asztaloknak, míg utóbbinál valamivel szellősebb lesz a végeredmény. Táblaasztalokra és körasztalokra is megfelelő.


Érdeklődés:


Többet is bejelölhetsz.
Kérdéseidre igyekszünk mihamarabb e-mailben válaszolni. Az üzenet elküldésével hozzájárulsz a személyes adataid kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.

•TERRA•

Színes szőnyegek, lengedező nádkalászok, terrakotta cserepek és húsos levelű pozsgások…

•URBAN JUNGLE•

Zöld és minimál: kaspós szobanövények, arany kiegészítőkkel…